Storitve

Ugodne

Storitve

TRADICIONALNA MASAŽA AYURVEDA

Ajurveda je širše ime za indijsko tradicionalno medicino, starodavno znanost, ki velja za ‘mati vseh zdravilstev’. Njen pristop je holističen, kar pomeni, da se osredotoča na celoto, torej tako na telo, kot na um in duh posameznika.

Ayurveda in ayurvedska besedila opisujejo celo paleto tretmajev
za vzdrževanje in izboljšanje dobrega zdravja, s katerimi ustvarjajo
ravnovesje v notranjosti človeškega telesa.

VSE STORITVEVSE STORITVE

TRADICIONALNA MASAŽA AYURVEDA

Masaža ima razen sproščujočega namena še cilj da izboljša prekrvavitev, ki nato olajša zdravljenje tkiv in gibljivost sklepov, to pa privede do izboljšanja zdravstvenega stanja. Obstajajo pa tudi mnoge druge koristi. Za masažo je že dolgo znano, da izboljšuje kvaliteto spanja, zmanjšuje omotico in izboljša samo-zavedanje.

Masaža sprošča mišice, odstrani togost in pomaga pri vzpostavljanju pravilne mišične napetosti (kar preprečuje odmiranje celic po poškodbi ali bolezni). Masaža pospešuje metabolizem človeka, zmanjšuje otekline in udarnine.

VSE STORITVEVSE STORITVE

POSTOPKI ZA OBRAZ

V salonu Mandara vam ponujamo različne postopke nege obraza ter tudi dnevno in večerno ličenje. Pri vseh tretmajih kože upoštevamo vaš tip kože in nego primerno prilagodimo.

Nego obraza izvajamo z različno priznano, kvalitetno kozmetiko, s katero lahko dosežemo različne cilje: odpravo kožnih nepravilnosti, zmanjšanje znakov staranja, lepši videz kože, obnovitev poškodovane kože in drugo.

VSE STORITVEVSE STORITVE

PEDIKURA

Pedikura je poseg, pri katerem strokovnjak s stopal odstrani trdo kožo, otiščance in kurja očesa, lahko pa vključuje dodatne storitve kot je oblikovanje nohtov in nego obnohtne kožice, pogosto pa se zaključi z lakiranjem.

V salonu Mandara poskrbimo za enostavno in zahtevno pedikuro, celotno nego nohtov ter tudi za gelish nohte. Poleg tega si lahko pri nas privoščite sprostitveno kopel za noge ter prijetno masažo.

VSE STORITVEVSE STORITVE

MANIKURA

Namen manikure je, da ohranimo roke in nohte zdrave. Ob pravilni negi nohtov omogočamo hitrejšo rast nohta ter hkratno zaščito pred cepljenjem in lomljenjem. Ustrezna nega pripomore k lepšemu videzu, bolj zdravim nohtom in s tem tudi k boljšemu počutju.

V salonu Mandara poskrbimo za enostavno in zahtevno manikuro, celotno nego nohtov ter tudi za izdelavo gelish nohtov oziroma za popravke poškodb gelish nohtov.

VSE STORITVEVSE STORITVE

DEPILACIJA

Depilacija je pol-trajna metoda odstranjevanja dlak, ki odstrani dlako skupaj s korenino. Koža ostane brez dlak od dva do osem tednov. Postopek depilacije izvajamo na sledečih področjih telesa: roke, noge, bikini, pazduha, hrbet, trebuh in obraz.

Vse depilacije opravljamo s kvalitetnimi in priznanimi pripomočki, zaradi česar je koža po depilaciji gladka in si hitro opomore.

VSE STORITVEVSE STORITVE

Ličenje

Vas čaka posebna priložnost? Pri nas vas razvajamo z dnevnim in nočnim ličenjem, da boste zasijale v vsakem trenutku.

Postopki za obraz

S celovito nego obraza površinsko in globinsko očistimo kožo ter s pilingom odstranimo nečistočo.

Postopki za telo

V salonu Mandara lahko izbirate med anticelulitno nego, pilingom in tretmaji z ultrazvokom.

Klasična masaža

Klasična masaža je masaža celega telesa, kjer gre za sistematično obliko dotikanja za izboljanje počutja.

Najboljša ponudba

PRIPOROČENI PAKETI

nega obraza
Zimsko razvajanje
60
Čiščenje obraza
Masaža obraza
Oblikovanje obrvi
ze celo telo
Popolna sprostitev
100
Masaža hrbta
Masaža rok
Masaža nog
za telo in duha
Ayurvedsko razstruplanje
150
Sprostitvena masaža glave
Ayurveda masaža
Limfna drenaža po ayurvedi