Masaža obraza in dekolteja

Vaša koža je dragulj, ki si zasluži najboljšo nego. Nega Vaši koži zagotavlja naravno zaščito, ki nežno in učinkovito ščiti kožo pred negativnimi vplivi okolja. Pravilna in strokovna nega obraza in dekolteja kožo očisti, prenovi, povrne ji mehkobo in ravnovesje, jo nahrani in obogati. Nego obraza strokovno osebje prilagodi tipu in trenutnemu stanju kože.

Nudimo vam:
 • Profesionalno Anti-Age nego z uporabo kozmetike NEOVITA
 • Nego obraza in dekolteja
 • Anti-Age nego obraza in dekolteja z uporabo kozmetike NEOVITA
 • Osvežilno nego obraza
 • Diamantni peeling (peeling, masaža, maska)
 • Diamantni peeling s klasično nego obraza
 • Nekirurški lifting obraza z uporabo LPG LIFTa 6, skupaj z masažo in masko obraza
 • Masažo obraza in dekolteja
 • Peeling obraza
 • Masko obraza glede na tip kože
 • Kozmetični tretma Visoka frekvenca

ANTI-AGE Z UPORABO KOZMETIKE NEOVITA: NEOVITA je naravna nemška kozmetika, ki ne vsebuje nobenih konzervansov. S svojim Mouse-Carrier sistemom omogoča, da učinkovine prodrejo v kože veliko bolje kot pri navadnih kremah. Naravne sestavine v njeni sestavi se borijo proti glavnim vzrokom prezgodnjega staranja kože. Preprečuje nezgodne vplive okolja na kožo in globinsko odpravlja gubice. Pri tem nam pomaga čudovita linija izdelkov Ultimate Anti-Aging s produkti kot so Anti-Aging Liposomes, ki je prejemnik mednarodnih nagrad, Anti-Aging Lifting Mask …

DIAMANTNI PEELING: Postopek pri katerem se postopoma lušči povrhnjica kože s pripomočkom, ki ima lasersko obdelane konice, in vakuumom. S tem odstranjujemo odmrle kožne celice in hkrati pospešujemo mikrocirkulacijo ter obnavljanje kože. Postopek je namenjen vsem tipom kože in se tudi aktivno bori proti znakom staranja. Uporaba diamantnega peelinga je priporočljiva pred nadaljno nego saj kožo pripravi do tega, da substance v izdelkih učinkujejo veliko bolje in je popolnoma neboleč.

LPG LIFT 6: Pri liftingu najprej pomislimo na kremice in ostale preparate. Mi vam ponujamo naravni postopek globinske obnove in pomladitve kože z uporabo LPG LIFTa 6. S spodbujanjem fibroblastov se na naraven način pomlajuje obraz in odpravlja gubice, že po prvem postopku in omogoča trajne rezultate. Z uporabo mehanskega aparata Vam naredimo pravo telovadbo obraza. Postopek je neboleč in zelo učinkovit.

VISOKA FREKVENCA: Gre za neboleč kozmetični tretka pri katerem uporabljamo elektrodo  s steklenim nastavkom. Kožo s postopkom mehčamo in odstranjujemo nečistoče, akne, temne madeže … Visokofrekvenčni valovi namreč izboljšajo pretok krvi in pospešujejo obnovo celic.

S celovito nego obraza površinsko in globinsko očistimo kožo ter s pilingom odstranimo nečistočo. Z nanosom posebnih ampul ali kislin oz. zdravilnih preparatov zdravimo kožo. Z masažo in ustrezno masko obraza vratu in dekolteja povrnemo obrazu svežino in mladost.

Intenzivna masaža obraza, vratu in dekolteja izboljša prekrvitev kože in jo oskrbi s kisikom. Posebni masažni gibi povečujejo elastičnost kože, tvorbo kolagena in elastina ter zavirajo staranje.

 

 

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *